Aktuální zprávy z klubu
po 10.6.2013 | Martin Voltr

Hradecký klub nabízí svým mládežníkům 20% slevu na nákup výstroje

Hokejový klub Královští lvi Hradec Králové připravil pro všechny mládežníky klubu speciální nabídku na nákup hokejové výstroje v prodejnách Střída Sport. Při předložení kopie registračního průkazu získá každý slevu 20 % na produkty Reebok/CCM! Slevu lze využít opakovaně, a to na prodejnách v Hradci Králové i Pardubicích. Využít ji mohou rovněž rodiče, kteří mají své děti v základně nebo se do základny chystají.

Hokejová prodejna X-HOKEJ.cz partner of Střída Sport na hradeckém zimním stadionu má otevřeno denně od 10 do 18 hodin, v sobotu pak od 9 do 12 hodin. Zájemci si mohou vybrat ze široké nabídky hokejové výstroje Reebok/CCM, a to jak v kompletně nových modelových řadách pro sezónu 2013/14, tak případně v akčních nabídkách doprodeje starších řad. Na prodejně je pochopitelně k dispozici odborný personál, který ochotně poradí s výběrem vhodné řady a také zajistí kompletní servis.

Slevu lze uplatnit pouze na produkty značky Reebok/CCM a počítá se z doporučených maloobchodních cen, tedy cen, které mají produkty na prodejně. Sleva se nevztahuje na již zlevněné produkty. Zákazník se při nákupu prokáže kopií registračního průkazu.

Nabídku produktů si můžete prohlédnout na e-shopu www.stridasport.cz nebo na www.x-hokej.cz.