Aktuální zprávy z klubu
st 13.11.2013 | Klub

Fanshop hlásí novinky a slevy! Připravte se na derby i Vy

Derby se blíží každým dnem! A Vy na něj zkrátka musíte jít připraveni. V hradeckém fanshopu jsou pro fanoušky připraveny novinky a také zajímavá sleva. Při pátečním zápase totiž budou moci příznivci ledního hokeje využít 10 % slevu na veškeré produkty, které se vyskytují v nabídce! Kromě toho budou k dispozci nové kolekce a sady fanouškovských předmětů.

Hokejový svátek se nezadržitelně blíží. Připravují se na něj nejen hráči, fanoušci, ale i hradecký fanshop. Právě ve fanshopu na všechny z Vás čeká řada zajímavých novinek. Jednou z nich bude i celoplošná 10 % sleva na vše během pátečního zápasu s Pardubicemi.

„Derby je svátkem pro celé město. Chtěli jsme připravit něco speciálního i pro naše fanoušky v rámci fan věcí, a proto jsme s provozovatelem fanshopu dohodli, že během zápasu s Padubicemi budou mít fanoušci 10 % slevu na všechny produkty, které jsou v nabídce. Sleva se nedá kombinovat se slevou na permanentku a neplatí na již zlevněné produky. Příznivci hokeje tak mají výbornou šanci vystrojit se na derby do hradeckých barev a ještě ušetřit,“ představil krátce chystanou akci marketingový ředitel klubu Petr Picka.

Na hradecké fanoušky čeká ve fanshopu i celá řada další novinek. Kromě nového sortimentu, který dorazí právě na páteční duel (v nabídce budou nové přívěšky na klíče, klubové vlajky, úplně nová verze hrnků, zimních čepic, naušnic, prstýnků a nebo minihokejkek v barvách Mountfieldu HK), si budou fanoušci moci zakoupit také nově originální sortiment Reebok kšiltovek a zimních čepic týmů NHL.

Od pátečního derby s Pardubicemi bude probíhat také výprodej fan sortimentu Královských lvů se slevami více než 50 %.

Hráči Mountfieldu HK Pavel Kantor a Rastislav Dej absolvovali před nedávnem focení a natáčení reklamních spotů, přičemž stihli připravit také velmi povedenou pozvánku na derby!

Všechny novinky v nabídce fanshopu včetně výprodeje sortimentu Královských lvů bude možné zakoupit také na e-shopu fanshop.mountfieldhk.cz. Celoplošná sleva 10 % platí pouze ve fanshopech na zimním stadionu během pátečního zápasu s Pardubicemi. Slevu nelze kombinovat se slevami na permanentku a uplatňovat ji na již zlevněné produkty.

Nezapomeňte se tedy v pátek před zápasem zastavit ve fanshopu a pořídit si nový fanouškovský sortiment!