Aktuální zprávy z klubu
st 13.11.2013 | Sanny Muharem

Derby již v pátek! Zápas mezi Hradcem a Pardubicemi je považován za rizikový

Druhé východočeské derby klepe na dveře! Hokejový klub Mountfield HK, a.s. přivítá v pátek od 18.00 hodin na svém stadionu pod Bílou věží klub HC ČSOB Pojišťovna Pardubice. Již od nedělního rána je beznadějně vyprodáno, na hradecký stadion se tak oficiálně přijde podívat 7700 diváků! Zápas byl označen jako rizikový, proto budou probíhat u vstupu osobní prohlídky.

Derby dvou rivalů bude pod Bílou věží po dlouhých dvaceti letech. Očekávání jsou velká, stadion bude napěchovaný až po okraj. „Všichni se na derby těšíme, bude to hodně zajímavé, veškeré vstupenky jsou již prodané!“ říká nadšeně kapitán hradeckého celku Jiří Šimánek.

První vzájemné měření sil dopadlo lépe pro pardubické hokejisty. Ti udolali Mountfield HK v prodloužení, vítězný gól na 3:2 vstřelil Václav Benák.

Manažeři se opět vsadili o snídani

Před prvním východočeským derby se generální manažeři obou klubů domluvili na sázce. Manažer, jehož mužstvo prohraje, pohostil vítězné mužstvo. Nyní se ze sázky stává tradice. Ing. Aleš Kmoníček s Mgr. Ondřejem Šebkem opět „hrají“ o snídani.

Poprvé tento úkol musel absolvovat generální manažer Mountfieldu HK. „Věřím, že nyní vyhrajeme a já do Pardubic nebudu muset znova jet se snídaní. Naopak, že kluci v kabině si vychutnají menší svačinku,“ říká s úsměvem na tváři generální manažer Hradce Aleš Kmoníček. Prestižní souboj má tak patřičné okořenění i pro šéfy těchto dvou extraligových klubů.

Nejlepší hráči utkání vyhrají zajímavou cenu

Generální partner hokejového klubu Mountfield HK, společnost Mountfield a.s., věnuje na páteční zápas hodnotnou cenu. Nejlepší hráči duelu dostanou od této společnosti voucher v hodnotě 10.000 Kč na nákup zboží dle vlastního výběru z vánočního programu prodejen Mountfield.

Je kompletně vyprodáno!

Vstupenky byly v prodeji déle jak měsíc, nyní už je beznadějně vyprodáno. Zápas mezi Hradcem Králové a Pardubicemi tak bude sledovat 7700 diváků. „Těší nás, že lidé mají zájem o tento zápas. Přece jen tu žádná taková hokejová událost již dlouho nebyla. Věřím, že si utkání užijí všichni,“ konstatuje Aleš Kmoníček.

Sleva ve fanshopu

Vedení klubu společně s provozovatelem fanshopu připravilo pro fanoušky zajímavé překvapení. Na veškeré produkty, které budou při pátečním zápase k dispozici, bude možno uplatnit 10% slevu. Kromě toho navíc do fanshopu dorazí i nové produkty, jako například nová sada hrnků, klubové vlaječky a jiné zajímavé předměty. Více se dozvíte v tomto článku

„Ve spolupráci s fanshopem jsme připravili akci na páteční zápas. Snažíme se fanouškům vyjít vstříc a byli bychom rádi, kdyby si koupili další naše fanouškovské předměty. Myslím, že teď je k tomu pravá příležitost,“ dodává marketingový ředitel Petr Picka.

Hráči Mountfieldu HK Pavel Kantor a Rastislav Dej absolvovali před nedávnem focení a natáčení reklamních spotů, přičemž stihli připravit také velmi povedenou pozvánku na derby!

Doprovodný přestávkový program

Během zápasu se navíc fanoušci mohou těšit i na soutěže. Kromě klasických přestávkových programů budou moci diváci vyhrát hodnotné ceny i při přerušení ve hře. První přestávka bude v režii společnosti OlfinCar, ve druhé pak štafetu převezme Rádio Černá Hora se svými soutěžemi.

Bezpečnostní opatření

Východočeské derby mezi Hradcem a Pardubicemi je považováno za rizikové utkání. Zástupci klubu absolvovali řadu schůzek, na kterých vzešlo na duel s Pardubicemi několik organizačních změn. V den zápasu se nedoporučuje veřejnosti parkování před hlavním vchodem zimního stadionu. „Vzhledem k očekávané návštěvě bychom chtěli fanoušky a občany požádat, aby svá vozidla zaparkovali jinde,“ pokračuje Picka.

Boční vchod pro permanentkáře bude na tento zápas uzavřen, všichni návštěvníci se tak na stadion dostanou pouze hlavním vchodem. Před vstupem do haly budou probíhat osobní prohlídky, doporučuje se tak přijít návštěvníkům o něco dříve. Prohlídky mohou být prováděny i u diváků, kteří vyjdou o přestávce ven. Klub nadále důrazně upozorňuje, že návštěvníci, u kterých budou nalezeny zbraně či jiná pyrotechnika, nebudou vpuštěni pořadatelskou službou na zimní stadion v Hradci Králové.

Stadion bude otevřen od 16.45 hodin. Prostory zimního stadionu a jeho okolí jsou monitorovány kamerovým systémem.