Fanoušci
út 14.8.2018 | Redakce

Do Hradce míří obří nafukovací skluzavka. Bude u toho i Mountfield HK

V neděli 19. srpna 2018 vyroste na kopci na Novém Hradci Králové sto padesát metrů dlouhá vodní nafukovací skluzavka, na které budou moci takřka po celý den dovádět jak malé děti, tak i dospělí lidé. A Mountfield HK bude u toho, k dispozici bude náborový stánek nebo možnost střelby na branku. Kromě toho se budou klouzat také vybraní hráči A-týmu – třeba Jan Berger, Radovan Pavlík nebo Daniel Dvořák.

Na území České republiky se jedná o ojedinělou atrakci, jejíž myšlenku dovezli pořadatelé až z USA a Austrálie. Určená je pro celé rodiny s dětmi od šesti let. Dostat se na akci je velice jednoduché. Za celodenní vstupné 200 Kč (platí v on-line předregistraci) a 250 Kč na místě čeká návštěvníky neomezený počet klouzání a zábavy.

Nedílnou součástí každé akce Slide Czech je bohatý doprovodný program, drinky od firmy Smarty, kterou vlastní legendární hokejový gólman Dominik Hašek. Právě tato světová legenda je jednou z tváří vodní skluzavky a je možné, že i do Hradce Králové si slavný olympijský vítěz najde cestu.

Začátek celé akce je v neděli 19. 8. 2018 od 12:00. Poslední slajder, jak sami organizátoři nazývají účastníky, sjede skluzavku v 18:00. Pokud nechcete z kapacitních důvodů přijít o místo na této nabité letní akci, registrujete co nejdříve na webových stránkách www.slideczech.cz