Fanoušci
po 17.6.2024 | Klub

Aukce v 18:00 vrcholí! Vydražte si černé dresy ze sezony 2023/24

Je libo dres Olivera Okuliara? Nebo Kevina Klímy? Graema McCormacka? Nebo snad poslední hraný dres Radka Smoleňáka v hradeckých barvách. V tom případě má pro fanoušky Mountfield HK dobrou zprávu. Aukce černé sady dresů ze sezony 2023/24 stále běží, k dostání jsou za příznivou cenu dresy drtivé částí týmu zpod Bílé věže. Aukce končí již v 18:00!

Aukce černých dresů ze sezony 2023/24

Jde o černou sadu dresů, které byly určeny primárně pro venkovní utkání během ročníku 2023/24, Mountfield HK v této sadě odehrál i hostující střetnutí během vyřazovacích bojů na ledech Vítkovic a posléze i Pardubic. Zajistit si tak můžete hrané trikoty většiny hráčů A-týmu a také některých dalších hráčů, kteří byli připraveni naskočit za Hradec Králové.

V dražbě tak nechybí ani hraný dres Olivera Okuliara, ve kterém slovenský útočník odehrál poslední minuty v hradeckých barvách před svým podpisem na Floridě v NHL. Nebo Adama Novotného, který v něm odehrál první duely mezi tuzemskou elitou. V aukci jsou také trikoty Kevina Klímy i Graema McCormacka. V aukci jsou rovněž dresy, které hráči používali pro mediální potřeby na pozápasové rozhovory – ty měl tedy na sobě prakticky každý hráč.

Vyvolávací cena všech dresů, které budou opatřeny certifikátem pravosti, je symbolických 2 024 Kč, minimální příhoz pak 50 Kč. Aukce končí v pondělí 17. června 2024 v 18:00, avšak prodej jednotlivých kusů se může protáhnout.

Platí totiž, že dresy, na které nebylo v 18:00 během posledních pěti minut přihozeno, v aukci končí a získávají nového majitele, který nabídl nejvyšší částku. V 17:55 začíná u každého předmětu běžet pětiminutová ochranná lhůta. Pokud bude během této doby na konkrétní předmět přihozeno, začíná pětiminutová lhůta u tohoto konkrétního předmětu běžet znovu, v opačném případě se majitelem předmětu stává ten, kdo naposledy přihodil před uplynutím této lhůty. Díky tomu budou mít vážní zájemci o konkrétní předmět možnost během pěti minut reagovat na předchozí nabídku. Toto "prodloužení" je časově neomezené. Přečtěte si, prosím, kompletní pravidla aukce, která naleznete na www.sportovniaukce.cz.

Po ukončení aukce bude všem vítězným uživatelům zaslán e-mail s podrobnými informacemi ohledně převzetí vydražené položky. Tu je nutné vyzvednout v ČPP Aréně, v případě zaslání poštou platí kupující 200 Kč za poštovné a balné. Zapojte se i vy a zajistěte si originální dres Mountfieldu HK!