Fanoušci
po 3.6.2024 | Klub

Gladiator Race se vrací! Už 18. června spojí síly hráči s fanoušky

Ani během léta Mountfield HK nezahálí a chystá spoustu zajímavých akcí pro své fanoušky. Loni měl u hradeckých příznivců velký úspěch a nyní se vrací. Gladiator Race hráčů spolu s fanoušky se uskuteční v úterý 18. června od 16:00. Ale pozor! Stejně jako v rámci prvního ročníku platí, že účast fanoušků je omezena počtem. Prostor poměřit si síly s hráči dostane dvanáct klubem vylosovaných fanoušků. Registrace byla spuštěna v pondělí 3. června v 16:00 a poběží týden do pondělí 10. června do 22:00.

Společný teambuilding fanoušků s hráči A-týmu Mountfieldu HK v Gladiator Race Areně na Stříbrném rybníku se uskuteční již podruhé, tentokráte v úterý 18. června od 16:00, tedy opět krátce před startem letních prázdnin.

Soutěže se zúčastní šest čtyřčlenných týmů, jehož součástí budou vždy dva hráči A-týmu a následně také dva klubem vylosovaní fanoušci. Soutěžní čtveřice si pak následně poměří síly v síle, mrštnosti, rychlosti a týmové spolupráci. A to v režii instruktorů Gladiator Race, kteří budou na Stříbrném rybníku přítomni. Oproti prvnímu ročníku by mělo dojít ke zjednodušení jednotlivých překážek tak, aby je zvládl absolvovat téměř každý. Není se tedy čeho bát.

Jednotlivé dvojice hráčů pro Gladiator Race

  • Tým Plánis (Martin Pláněk & David Šťastný)
  • Tým Pourák (Jakub Pour & Martin Štohanzl)
  • Tým Kalič (Petr Kalina & Radovan Pavlík)
  • Tým Jerglis (Aleš Jergl & Matěj Chalupa)
  • Tým Novas (Filip Novotný & Patrik Miškář)
  • Tým Buke (Martin Bučko & Kryštof Lang)
  • Stejně jako během úvodního ročníku bude pro všechny účastníky připraveno občerstvení, odměnou za účast bude kromě nezapomenutelného zážitku také speciální účastnická medaile nebo unikátní rozlišovací šátek, scházet nebude ani sada podpisových kartiček. Na ty nejúspěšnější pak čekají i věcné ceny.

    Registraci pro fanoušky spustil klub v pondělí 3. června v 16:00, podmínkou je minimální věk patnácti let. Konec registrace je naplánován na pondělí 10. června ve 22:00. Následně budou klubem fanoušci kontaktováni s bližšími informacemi. Fanoušci si mimo jiné mohou zvolit, se kterým hráčem by chtěli být v jednom týmu.

    Kromě dvanácti přihlášených příznivců hradeckého hokeje jsou na akci samozřejmě zváni i fanoušci, kteří budou všechny účastníky z plných sil podporovat. Po skončení akce pak budou hráči fanouškům k dispozici na případné autogramy nebo společné fotografie. I proto nemůžete v úterý 18. června chybět na Stříbrňáku v Gladiator Race Areně.