Aktuální zprávy z klubu
st 13.9.2023 | Klub

Lví bulletin prošel velkou změnou, v prodeji je také nová ročenka

Před novou sezonou chystá Mountfield HK spoustu zajímavých novinek. Velkou změnou projde Lví bulletin, který bude nově vycházet měsíčně a s daleko zajímavějším a větším obsahem. Zakoupit si jej budete moci před zápasem 2. kola s libereckými Bílými Tygry za 50 korun. Stejně tak bude před zápasem v prodeji také ročenka Mountfieldu HK pro novou sezonu, ta je rovněž k dispozici v klubovém fanshopu.

  • Lví bulletin: Ve zbrusu novém provedení se v rámci prvního domácího utkání představí klubový Lví bulletin, který bude nově vycházet jednou za měsíc v mnohem rozšířenějším vydání a v rozměru A4 na celkem osmadvaceti stranách. V zářijovém čísle se můžete těšit na představení soupeřů, obsáhlý rozhovor s asistentem kapitána Alešem Jerglem, téma změny pravidel, zajímavé informace z kabiny partnerského Kolína nebo kvízy, tipovačka a mnohem více. Chybět nebude ani plakát ve formátu A3. A to vše pouze za 50 korun. Lví bulletin bude k dostání na pokladnách, před ČPP Arénou i ve fanshopu.
  • Ročenka: Už na zahájení sezony v rámci duelu s Berlínem si fanoušci mohli zakoupit zbrusu novou ročenku. V té naleznete představení kompletního A-týmu, zmapování jízdy hradeckého mužstva až do finále, rekordy, rozhovory, zajímavosti a také tradiční křížovku o ceny. A to na 84 stranách za 200 korun! Ročenku si fanoušci budou moci zakoupit již ve fanzoně v klubovém stánku od 14:30 až do zahájení zápasu. Prodej bude pokračovat i po utkání.