Aktuální zprávy z klubu
st 13.9.2023 | Klub

Mountfield HK zahájil sezonu s partnery v PETROF Gallery

Spojení hudby a Hradce Králové k sobě patří tak nějak odjakživa. Rovněž k hokeji je hudba důležitá – dokážete si představit rozbruslení nebo obecně hokejovou kabinu bez hudby? Provázanost hradeckého hokeje a společnosti PETROF také v minulosti platila. Česká společnost zabývající se především výrobou klavírů a pianin měla v dobách dávno minulých dokonce výsostní postavení mezi partnery. Právě v PETROF Gallery zahájil Mountfield HK sezonu také se svými partnery.

V krásných prostorách PETROF Gallery zahájil Mountfield HK novou hokejovou sezonu i se svými partnery. Po úvodním přivítání všech hostů došlo na moderovaný program, během kterého se na podiu představili zástupci akcionářů i samotného klubu, trenéři nebo nejnovější akvizice kádru A-týmu Lvů.

Do ročníku 2023/24 vstupuje Mountfield HK s personálními změnami v představenstvu klubu i dozorčí radě. „Chtěl bych touto cestou poděkovat Mírovi Schönovi a dalším členům představenstva a dozorčí rady za jejich práci během uplynulého období. Myslím si, že se nemají zač stydět, a že je za nimi vidět mnoho práce a i poměrně dost úspěchů za posledních deset let,“ skládá své díky Aleš Kmoníček, hlavní představitel Mountfieldu HK.

Obrovské podpory svých partnerů si hokejový klub zpod Bílé věže obrovsky váží. „Chtěl bych poděkovat i oběma akcionářům a rovněž dalším partnerům, bez kterých bychom extraligový hokej v Hradci Králové hrát v žádném případě nemohli,“ dodává předseda představenstva a GM Aleš Kmoníček.

Fotogalerie