Aktuální zprávy z klubu
so 16.9.2023 | Klub

Novinky v cateringu: Vratné kelímky i rozšíření sortimentu

Na startu ročníku dochází k výrazné změně v cateringu v ČPP Aréně. Již od nedělního duelu s libereckými Bilými Tygry bude Cool Team jako jediný zástupce cateringu v rámci extraligových zápasů. Výsledkem je mnoho zajímavých novinek, které si caterer pro fanoušky a příznivce hradeckého hokeje připravil.

Jednou z největších novinek jsou vratné kelímky, které budou k dispozici na zimním stadionu a zálohovány 50 korunami. „Fanoušci budou moci použité kelímky vracet během zápasu ve všech prodejních stáncích,“ vysvětluje jednatel společnosti Cool Team Ivan Kavan s tím, že kelímky si fanoušci budou moci rovněž odnést domů jako suvenýr. V návaznosti na zavedení vratných kelímků jsou v plánu i limitované edice nebo kelímky s jednotlivými hráči. V prostorách zimního stadionu bude k dispozici platba kartou.

Změnou projde také restaurace na zimním stadionu pod dřívějším názvem Bully restaurant, která má nově nový název COOL PUB. „Během letních měsíců proběhla rekonstrukce restaurace, ve které budou moci fanoušci během venkovních zápasů Mountfieldu HK sledovat i televizní přenosy,“ doplňuje Ivan Kavan, hlavní zástupce cateringu v ČPP Aréně.

Cool Team připravuje také mnoho novinek, změnami totiž projde i sortiment v ČPP Aréně. „Sortiment bude pro fanoušky rozšířen například o různé druhy pizzy, naše domácí bramboráky a další pochutiny. S celým týmem pracujeme na tom, aby zákazníci z řad fanoušků byli maximálně spokojení,“ věří Ivan Kavan.

K další novince dojde v nejbližší době. S ohledem na udržitelnost a podporu ekologie v ČPP Aréně proběhne úprava košů, a zaveden tak bude nový systém třídění odpadu.