Diskuzní fórum

Pokud chcete diskutovat, prosím přihlaste se, nebo si vytvořte nový účet.
Filtr: výpis příspěvků ze dne "2016-5-11" |  vypnout filtr
 
<123
11.05.2016, 15:49
kdo píská zápas Slováků? to je tragédie..
V dnešní době,kdy se maká a maká,je to jedno kdy se hraje,navíc ty neděle nemusíš hrát jen večer,ale v úplně jiný čas,třeba od 16:00h.Mě třeba daleko víc vyhovuje i to,že se hraje v pracovních dnech.Ale tohle máme každý jinak a vyhovět všem,tak at je každý spokojen,nejde.
Jak to s Ríšou dopadne bude zajímavé.Kdyby došla nějaká hodně slušná nabídka,což z KHL určitě,tak by bylo dobré mít i nějaká zadní vrátka pootevřená.Osobně si myslím,že stejně ještě minimálně dva kusy k nám přijdou.
11.05.2016, 14:59
Skoro všechny domácí zápasy neděle, pátky skoro žádný... minulou jsme hráli doma o hodně víc v pátek
první tři domácí kola - 9 pukntů. Pak ty následující tři bude taky zajímavý.

pardubický posily neřešit, mají svejch trablů dost
11.05.2016, 13:53
Dynamo lovilo na severu, útok má řídit Kanaďan Hodgman. myslim že docela dobrej borec Smajlík
q13
11.05.2016, 13:51
22.12.2016 bude krásný předvánoční dárek Smajlík
myslím, že to bude po repre pauze, to se většinou ty středy hrajou Smajlík . Ale v podstatě to je fuk, kdy tam vyhrajem, jestli úterý, středa, pátek nebo neděle Smajlík . Jinak Jaroch se trefí hned v 1.kole proti Bolce Smajlík
11.05.2016, 13:24
Hm tak rozlosování úžasný. Rumuni, Plíseň, Líbači po sobě. V rokli budem hrát ve středu Smajlík nevíte někdo proč???
to rozlosovani na vyjezdy teda slava zadna .. samej patek vpodstate
A já myslel, že podle statistik to je obránce ... aha no uvidíme. :D

Jinak dokonce i zápasy jsou rozlosovány (letos ta vokurkyáda utíká nějako rychle), tak teď už jen ty dresy, prodej vstupenek na Mountfield Cup a poslední posily a hurá na led.
Ta kvalita je spíš v uvozovkách,moc toho nenahrál za poslední roky a na útočníka má bodů jako šafránu.Řekl bych,že je to hlavně zajímavé jméno na zavření úst.Strach z něj rozhodně nejde.A že vystřídal za sedm sezon dvanáct klubů,taky hovoří za vše.Myslím,že je rád sám,že po něm někdo sáhnul.
No tak uz jen doslo k zverejneni ze Salfa byl po nastupu Gelmajstra odstaven.
Akorat ho nechteli moc pohanet aby si nerozlobili ourady tak nasli reseni nakonec
Fana maj radost,on jim nebude delat problmy potazmo lidi na ktere je napojen..
Tak PCE maji prvni poradnou posilu..Justin Hodgman, hral v NHL a ma pres 100 zapasu v KHL.
Je otázkou proč a jestli to nebude nakonec pro muly a mezky dobře... Možná jen, že už se na to nemohl dívat a nechtěl být s něčím takovým spojován a nést za to odpovědnost??? Od 10ti k 5ti? FOP!
11. 5. - 9:28 hokej.cz
Manažer Salfický na svou žádost končí v Pardubicích
Pardubické Dynamo opouští Dušan Salfický. Bývalý úspěšný brankář se rozhodl skončit ve funkci sportovního manažera klubu. „Toto rozhodnutí nedělám jako emotivní gesto na efekt. Dospěl jsem k němu na základě uvážlivého zhodnocení uplynulé sezony. Můj odchod je zcela přátelský po vzájemné dohodě s hlavním akcionářem klubu,“ řekl pro pardubický web.
11.05.2016, 10:25
Tady je k tomu odkaz.....držíme palce Filipe

odkaz
11.05.2016, 10:24
Náš Filip Hronek je na listu pozvaných na 2016 NHL Scouting Combine do Buffala......draft se blíží..s ním tam jsou ještě další tři naši kluci..třeba Vojtěch Budík...od vedle z jihu....
11.05.2016, 06:56
Reakce na LvíSrdce: V Koněhůlkách to rozjíždějí ve velkém.A po výborné pokrokové písni je na řadě koněřitní meníčko: 1. Dušené beraní maso Ingredience: 600 g vykostěné beraní plece voda celé nové koření celý černý pepř bobkový listopad tymián sůl ½ dl octu 50 g tuku 1 cibule 120 g kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer) 400 g brambor máslo Popis přípravy: Odblaněnou, omytou beraní plec nakrájíme na kousky, zalijeme vroucí vodou, přidáme koření, bobkový list, tymián, osolíme, okyselíme octem a vaříme na mírném ohni do poloměkka. Na rozpáleném tuku zpěníme najemno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a spolu podusíme. Oloupané, omyté a na kolečka nakrájené brambory a podušenou zeleninu přidáme k masu a vše spolu dusíme doměkka. Zjemníme máslem. 2. ZAJÍC S TŘEŠNĚMI 500 g zaječího zadku, 3 lžíce oleje, 1 lžíce máčeného škrobu, 150 g třešňového kompotu, 1 lžička cukru, půl lžičky wei-su, sůl, špetka bílého pepře, 6 zrnek anýzu. Kýty mladého zajíce odblaníme, vykostíme a zvěřinu nakrájíme na kostičky, které promícháme se solí a máčeným škrobem. V malé dávce rozpáleného tuku maso prudce orestujeme. Zalijeme šťávou. 3.A dezertíček "Banderas" Suroviny Rohlíky podle počtu strávníků marmeláda nebo nutela vajíčko vanilkový cukr skořičový cukr olej na smažení Rohlíky, třeba i starší si rozkrojíme na půlky a pak podélně, abychom je mohli namazat marmeládou, nutelou, nebo čímkoliv máme rádi. Spojíme je k sobě a pořádně obalíme v rozšlehaném vajíčku s vanilkovým cukrem a osmažíme pomaličku ze všech stran na oleji. Po osmažení můžeme posypat skořicovým, nebo i jiným cukrem. A pár střípků ze světa: Koňské maso v produktech z hovězího se už možná dostalo také na ruský trh. Hans Bonté, starosta Vilvoorde: „Lidem ve vesnici se přezdívá Pjeirrefretters, to znamená pojídači koní. Britský skandál kolem koniny v hovězích hamburgerech stále neskončil. Konina jako strašák! Skandál s koninou: Brusel vyzval státy EU, aby náhodně testovaly maso. Je libo koňské lasagne? Skandál už zasáhl skoro celou Evropu. Na severu Anglie byly nově objeveny zbytky koňského masa. „Už je to přece jen domácí mazlíček a úplně se to na ten jídelníček nehodí. V Česku ale tradice koňského masa je, v Česku se koňské maso konzumovalo - i se konzumuje, ale to procento bude velmi malé.“ Objevený podíl koniny v Česku,nebyl velký. Jak se koňské maso do hamburgerů dostalo? Koňské maso nikdy nejedí Židé,protože není košer. V literárních dílech se objevuje konzumace koniny jako symbol chudoby, nedostatku lepšího jídla nebo lakoty a šetření.
Uděluji ti řád perníkové vařečky Smajlík
V Koněhůlkách to rozjíždějí ve velkém.A po výborné pokrokové písni je na řadě koněřitní meníčko:
1.
Dušené beraní maso
Ingredience:
600 g vykostěné beraní plece
voda
celé nové koření
celý černý pepř
bobkový listopad tymián
sůl
½ dl octu
50 g tuku
1 cibule
120 g kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer)
400 g brambor
máslo

Popis přípravy:
Odblaněnou, omytou beraní plec nakrájíme na kousky, zalijeme vroucí vodou, přidáme koření, bobkový list, tymián, osolíme, okyselíme octem a vaříme na mírném ohni do poloměkka. Na rozpáleném tuku zpěníme najemno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a spolu podusíme. Oloupané, omyté a na kolečka nakrájené brambory a podušenou zeleninu přidáme k masu a vše spolu dusíme doměkka. Zjemníme máslem.
2. ZAJÍC S TŘEŠNĚMI
500 g zaječího zadku, 3 lžíce oleje, 1 lžíce máčeného škrobu, 150 g třešňového kompotu, 1 lžička cukru, půl lžičky wei-su, sůl, špetka bílého pepře, 6 zrnek anýzu.
Kýty mladého zajíce odblaníme, vykostíme a zvěřinu nakrájíme na kostičky, které promícháme se solí a máčeným škrobem. V malé dávce rozpáleného tuku maso prudce orestujeme. Zalijeme šťávou.
3.A dezertíček "Banderas"
Suroviny
Rohlíky podle počtu strávníků
marmeláda nebo nutela
vajíčko
vanilkový cukr
skořičový cukr
olej na smažení
Rohlíky, třeba i starší si rozkrojíme na půlky a pak podélně, abychom je mohli namazat marmeládou, nutelou, nebo čímkoliv máme rádi. Spojíme je k sobě a pořádně obalíme v rozšlehaném vajíčku s vanilkovým cukrem a osmažíme pomaličku ze všech stran na oleji. Po osmažení můžeme posypat skořicovým, nebo i jiným cukrem.

A pár střípků ze světa:
Koňské maso v produktech z hovězího se už možná dostalo také na ruský trh.
Hans Bonté, starosta Vilvoorde:
„Lidem ve vesnici se přezdívá Pjeirrefretters, to znamená pojídači koní.
Britský skandál kolem koniny v hovězích hamburgerech stále neskončil.
Konina jako strašák!
Skandál s koninou: Brusel vyzval státy EU, aby náhodně testovaly maso.
Je libo koňské lasagne? Skandál už zasáhl skoro celou Evropu.
Na severu Anglie byly nově objeveny zbytky koňského masa.
„Už je to přece jen domácí mazlíček a úplně se to na ten jídelníček nehodí. V Česku ale tradice koňského masa je, v Česku se koňské maso konzumovalo - i se konzumuje, ale to procento bude velmi malé.“
Objevený podíl koniny v Česku,nebyl velký.
Jak se koňské maso do hamburgerů dostalo?
Koňské maso nikdy nejedí Židé,protože není košer.
V literárních dílech se objevuje konzumace koniny jako symbol chudoby, nedostatku lepšího jídla nebo lakoty a šetření.
Zobrazit od data:
Počet příspěvků na stránku:

Zaregistrujte si své uživatelské jméno a nikdo se za vás již na fóru nebude vydávat! Základní registrace je zdarma.

Jsou diskuse vaším denním chlebem? Pořiďte si profi-registraci s vlastní ikonkou, prohledáváním dalšími službami. To vše jen za jednu SMS! více o profi registraci.

 
  • Pro přispívání do diskuzního fóra je kromě základní registrace nutné zažádat o povolení Vaší přezdívky. Jste-li již registrovaní, autorizační e-mail s přezdívkou, kterou jste zvolili při registraci, odešlete na e-mailovou adresu redakce@mountfieldhk.cz. Heslo pro přihlášení na diskuzní fórum v e-mailu neuvádějte.
  • Chcete-li udělat nový řádek, stačí zařádkovat enterem, netřeba používat html tagy.
  • Děkujeme, že se zde na fóru budete chovat jako slušní lidé.
    Redakce si vyhrazuje právo mazat vulgární, urážlivé nebo nesmyslné příspěvky, stejně tak příspěvky obsahující osobní útoky. V krajním případě pak odepřít přístup uživateli.