Aktuální zprávy z klubu
po 5.9.2022 | Klub

Hokejem nabitá sobota! Po Frölundě autogramiáda A-týmu

Hokejoví fanoušci už netrpělivě vyhlíží start extraligového ročníku, Champions Hockey League i s hradeckou účastí už má za sebou sérii úvodních zápasů. Další budou následovat – Lvi přivítají ve čtvrtek 8. září francouzský Grenoble a v sobotu 10. září švédskou Frölundu (vstupenky k dostání na mountfieldhk.cz/vstupenky). Po tomto utkání navíc příznivci Východočechů zahájí spolu se svými oblíbenci nový ročník velkou autogramiádou. V prodeji bude takové nová klubová ročenka!

Sobota 10. září bude ve znamení hradeckého hokeje. Zápasy mládeže, A-týmu a ještě k tomu setkání s hráči. Jako předkrm se bude od 12:00 hrát v malé hale mistrovské utkání juniorů proti Jihlavě. Hlavní chod přijde na řadu v 16:00, kdy Lvi přivítají v rámci Champions Hockey League švédskou Frölundu, kterou se pokusí obrat o body. A sladká tečka? Předsezonní autogramiáda celého A-týmu, která odstartuje po skončení duelu přibližně v 19:00.

Zhruba devadesát minut trvající akce začne ihned, jakmile se hráči převlečou z výstroje do klubového oblečení a až si odbydou své pozápasové povinnosti s kondičním trenérem a novináři. Záleží také na vývoji utkání, případné prodloužení by start autogramiády lehce posunulo. Plán je ale takový, že hráči i trenéři by měli mezi fanoušky do stanu před ČPP Arénu dorazit v cca 19:00.

To už u sebe budou moci mít všichni novou klubovou ročenku, která bude za 190 Kč v prodeji před utkáním, v jeho průběhu i po něm ve stánku a prodejně fanshopu. Zajímavostmi nabitá a oblíbená publikace nabízí skvělý obsah včetně nejpovedenějších snímků z fotosoutěže Léto s Mountfieldem HK. Právě její vítěz bude před startem autogramiády oceněn.

A na co všechno se dál mohou východočeští příznivci těšit? Dorazí královéhradecký pivovar Klenot se svým zlatavým mokem, kavárna a pražírna LamCafé se svou výběrovou kávou nebo mediální partner Hitrádio Černá hora s kvalitní muzikou. Během toho bude k dispozici občerstvení v ČPP Aréně či různé soutěže o zajímavé ceny.

Na sobotní odpoledne a podvečer si tedy nic jiného neplánujte, protože Mountfield HK zahajuje spolu s vámi desátý extraligový ročník.