Aktuální zprávy z klubu
čt 13.10.2022 | Jan Vavřina

Mezi 16 nejlepšími! Který tým přisoudí Lvům čtvrteční los?

Jediný český zástupce se dokázal v letošním ročníku Champions Hockey League probojovat do vyřazovací části – Mountfield HK! Lvi putování skupinou G nezačali dobře, na úvod padli s Frölundou. Jenže pak přidali pět výher, ani jednou nezaváhali a díky ofenzivní přehlídce postoupili do play-off z výhodnější první pozice! Na koho mohou v další fázi narazit?

Hradec Králové byl pro los, který se uskuteční ve čtvrtek 13. října v 16:00, zařazen spolu s dalšími vítězi skupin do koše A. V koši B, ze kterých připadne svěřencům Tomáše Martince jeden soupeř, jsou naopak všechny mančafty, jež se umístily na druhých místech. Mezi nimi je i Frölunda, na kterou Východočeši v osmifinále narazit nemohou, neboť s ní byli v jedné skupině. Ve hře je tak sedm různých variant.

Mountfield HK může zamířit do Finska (Jukurit Mikkeli), Rakouska (Red Bull Salzburg) nebo Švédska (Färjestad Karlstad). V Německu připadá v úvahu dvojice týmů (Grizzlys Wolfsburg, Red Bull Munich), stejně jako ve Švýcarsku (ZSC Lions Zurich, HC Davos).


Systém losování play-off CHL


Livestream z losování play-off CHL


Anketa: Který tým byste si přáli do osmifinále CHL?

Výsledky

1.Red Bull Salzburg (AUT) 41,62 %
2. Red Bull Munich (GER) 26,40 %
3. Grizzlys Wolfsburg (GER) 12,69 %
4. HC Davos (CH) 8,12 %
5. ZSC Lions Zurich (CH) 4,57 %
6. Jukurit Mikkeli (FIN) 4,06 %
7. Färjestad Karlstad (SWE) 2,54 %