Aktuální zprávy z klubu
ne 30.8.2020 | Klub

Otevření stadionu pro veřejnost za dodržení některých nařízení!

Celý srpen nemohla veřejnost včetně rodičů zavítat do ČPP Arény, výjimkou byly zápasy A-mužstva. Důvodem byla mimořádná opatření proti šíření koronaviru. Se závěrem prázdnin přichází Mountfield HK s částečným uvolněním, avšak za dodržení některých bezpečnostních předpisů.

Od konce července byl kromě utkání A-mužstva zakázán vstup a pohyb veřejnosti v prostorách malé i velké haly, toto opatření se nyní ruší. Rodiče i fanoušci tak budou moci zavítat na tréninky i zápasy mládeže, a to od 1. září 2020.

Vstup na stadion bude pro veřejnost oddělen od hráčů, trenérů a pracovníků klubu, pro které je určena vrátnice. Veřejnost musí při vstupu do velké haly využít VIP vchod (od řeky Orlice), do malé haly vchod pro veřejnost (ze dvora, okolo brusírny) – platí pro tréninky i zápasy.

Všechny osoby z řad veřejnosti (rodiče, fanoušci apod.), které se pohybují v areálu zimního stadionu, jsou povinny nosit roušku nebo ochranu dýchacích cest. Nadále jsou povinny dodržovat obecná protiepidemiologická opatření, jako jsou zvýšená hygiena, dodržování rozestupů apod. V případě nedodržení těchto pravidel může klub znovu sáhnout ke zpřísnění opatření v podobě znovuzavedení zákazu vstupu na stadion. Proto prosí všechny o maximální obezřetnost a dodržování výše uvedených pokynů.

V platnosti nadále zůstává směrnice vydaná hokejovým klubem Mountfield HK, kterou je nutné dodržovat v případě, že se osoba setká s onemocněním: