Fanoušci
pá 1.4.2022 | Jan Vavřina

Stovky úsměvů, tisíce podpisů. Sezónu zakončila autogramiáda

Byl to příjemně strávený čas. Pro hráče i fanoušky. Ve čtvrtek 31. března se členové a příznivci Mountfieldu HK sešli v královéhradeckém OC FUTURUM, aby společně uzavřeli sezónu, která skončila mnohem dřív, než si všichni představovali. Oboustranná spolupráce v uplynulém ročníku fungovala skvěle, a tak fanoušci mohli poděkovat Lvům za výkony na ledě, ti zase na oplátku za perfektní podporu z tribun.

Už několik desítek minut před začátkem akce, který byl naplánován na 17:00, se v obchodním centru začaly tvořit fronty. V uvedený čas zasedli za připravené stolky všichni členové základního kádru a trenérské trio, aby začala devadesátiminutová autogramiáda. Ta se ještě o něco protáhla, zájem o kartičky, podpisy i fotky byl totiž obrovský.

Kromě nich si návštěvníci akce mohli odnést některou z celé řady cen z připravených soutěží. Balíčky sběratelských kartiček, klubová taška, NHL22 na PlayStation nebo Xbox, fanouškovské předměty či kvalitní vína – to všechno bylo k mání. Kdo si chtěl pořídit dres, tričko nebo jakýkoliv jiný klubový produkt, mohl využít stánku fanshopu, který byl taktéž přítomen.

Kromě toho všeho byl pochopitelně velký šrumec u místa, kde stál Prezidentský pohár za vítězství v základní části, se kterým se mohli všichni příchozí vyfotografovat. Právě tato trofej a skvělé zážitky z atraktivního hokeje budou pro všechny příznivce klubu těmi největšími vzpomínkami na ročník 2021/22. Na ročník, za nímž udělal Mountfield HK spolu s fanoušky poslední březnový den definitivní tečku.

Fotogalerie