Aktuální zprávy z klubu
út 13.9.2022 | Jan Vavřina

Vedení klubu a jeho partneři společně zahájili nový ročník

Ve druhém zářijovém týdnu došlo opět na setkání vedení klubu s jeho partnery, aby všichni společně pod hlavičkou Mountfieldu HK zahájili blížící se extraligový ročník 2022/23. V nově zřízeném EA Congress Hotel Aldis se bilancovala minulá sezona, hodnotila příprava, plánovaly další měsíce a hlavně se děkovalo. A to všem příznivcům ze skvělou podporu!

Konání pravidelné oblíbené akce v nedávné minulosti několikrát narušila pandemie a spolu s ní jednotlivá opatření. 6. září 2022 ale mohlo na společné setkání opět dojít. Moderátor akce Tomáš Borovec nejprve přivítal všechny hosty, u mikrofonu se pak vystřídali zástupci obou akcionářů, vedení klubu, trenérského štábu i hráčského kádru.

Jako první se ujal slova předseda představenstva Mountfieldu HK Miroslav Schön. „To, že jsme zvládli uplynulé dvě sezony, je především zásluha všech našich partnerů. Děkuji vám za to. Náš klub je i díky všem svým příznivcům připraven současnou dobu ekonomicky i sportovně zvládnout. Přeju nám, aby nadcházející sezona byla dobrá, abychom se bavili a měli v květnu co oslavovat. Ještě jednou děkuji všem za podporu,“ vyslal slova chvály všem přítomným prezident klubu.

Za město Hradec Králové coby druhého akcionáře byl přítomen primátor Alexandr Hrabálek. „V první řadě musím za Hradečáky poděkovat za výkony a hokej, který naši hokejisté v minulém roce předváděli. Byly to fantastické zápasy a budeme na ně dlouho pamatovat. Prezidentský pohár zůstal v Hradci a za to jsme rádi. Hradec Králové podporuje extraligový i mládežnický hokej a já bych chtěl všem hokejistům popřát, ať se jim vyhýbají zranění, dobře se jim hraje v našem městě a mají takové podmínky, že se jim odsud třeba ani nebude chtít. Nám na tribunách přeju, aby hokej byl takový, že na stadion budeme rádi chodit a mít z něj radost,“ přidal vlídná slova zástupce města.

Co se týče skladby kádru, všechny změny okomentoval generální manažer Aleš Kmoníček. „Jsme rádi, že jsme nemuseli dělat velké změny v týmu. Doufám, že tím, že jsme ho obměnili jen zčásti, můžeme navázat na loňskou základní část. Pevně věřím, že někteří hráči dosáhnou svého maxima a budeme podávat stejně dobré nebo lepší výsledky než vloni. Chtěl bych také poděkovat všem našim partnerům, bez kterých bychom tady hokej hrát nemohli. Vaší podpory si nesmírně vážíme,“ dodal člen vedení klubu.

Fotogalerie