Aktuální zprávy z klubu
so 22.8.2020 | Klára Petrásková

Závěr prázdnin ve znamení Pokladu na Stříbrném rybníku

Ještě než děti znovu usednou do školních lavic, mají možnost užít si parádní letní akci. A nejen děti – Poklad na Stříbrném rybníku si každoročně nachází přízeň i u jejich rodičů. Tradiční akce letos odstartuje 29. srpna ve 14 hodin, kromě pestrého programu se návštěvníci mohou těšit také na stánek Mountfieldu HK.

Poklad na Stříbrném rybníku se tradičně pořádá v květnu či červnu, kvůli nepředvídatelně nastalé situaci se ale letos jeho konání posunulo na konec srpna. Děti si tak budou moci pořádně užít poslední prázdninovou sobotu před návratem do školy, připravena pro ně bude řada soutěží a dalších aktivit.

Nebude chybět ani stánek Mountfieldu HK, u nějž si návštěvníci budou moci vyzkoušet hokejové dovednosti pod dohledem hráčů dorostu a juniorky, u hradeckých trenérů bude zase probíhat nábor do kurzů ledního hokeje. Přestože autogramiáda hokejistů A-týmu se letos neuskuteční, děti ani dospělí o podpisy nepřijdou – k dispozici budou totiž podepsané kartičky. Další informace o celé akci naleznete na facebookové stránce Poklad na Stříbrném rybníku.