Hráči čepovali hradeckým fanouškům pivní speciál od Radegastu
Ve středu 11. listopadu se v Bully Restaurantu ve FORTUNA aréně čepovala limitovaná várka ležáku Peprně Hořkého od Radegastu. Oficiální pivo Tipsport extraligy s extra dávkou chmele a jemnou pepřovou příchutí uvařili nošovičtí sládci k oslavě 45. výročí založení pivovaru. Hospodskými se protentokrát stali Jiří Šimánek, Jaroslav Bednář a Karel Pilař. Kromě čepování piva odpovídali hráči na otázky fanoušků, vyfotili se s nimi, nebo byli k dispozici na autogramiádě.
Pro příchozí fanoušky bylo připraveno devět otázek – kdo správně odpověděl, mohl se těšit na natočené pivo přímo od jednoho z hráčů Mountfieldu HK. Ti poté odpovídali na různé otázky od fanoušků, kteří mohli v soutěžích vyhrát od samolepek přes dalekohled až po NHL 2016 na herní konzole.
Po otázkách přišlo na řadu focení a podepisování kartiček či přinesených suvenýrů. „Tyto akce velmi vítám, je příjemné se sejít s hráči, zeptat se jich na jakoukoliv otázku a získat pár podpisů do sbírky,“ chválí akci jeden z fanoušků.
O pivu Radegast Peprně Hořký
Limitovanou várku piva s extra dávkou chmele a pepřem uvařili nošovičtí sládci k oslavě 45. výročí pivovaru. Nové pivo je hořké, což je typické pro všechna piva Radegast. Příjemnou hořkost doplňuje jemný pepřový tón. Díky své bohaté a intenzivní chuti se ideálně hodí k masitým jídlům.
Zatímco slad, voda a chmel pocházejí z Moravy, pepř si sládci vyhlédli až na druhém konci světa v indické oblasti Tellicherry. Právě místní odrůda černého pepře je považována za nejkvalitnější na celém světě.
Nové pivo se bude čepovat ve vybraných hospodách a k dispozici bude i v lahvích v omezeném počtu obchodů.