Aktuální zprávy z klubu
dnes | Klub

Novinky v cateringu: Edice vratných kelímků i nový sortiment

Také v nové extraligové sezoně 2024/25 se fanoušci mohou těšit na novinky v oblasti cateringu v ČPP Aréně. Změnami prošel jak sortiment, tak také jednotlivé stánky. Kromě toho je navíc připravena speciální limitovaná edice vratných kelímků s jednotlivými hráči A-týmu. Jaké další novinky čeká fanoušky v ČPP Aréně z hlediska občerstvení?

Během letních měsíců klub řešil vylepšení služeb v oblasti cateringu, ve spolupráci se společností COOL TEAM, která má na starost občerstvení na hradeckém zimním stadionu. K novinkám dojde se startem extraligových utkání. Příkladem jsou nainstalované televize u stánků, kde to bylo technicky možné, které zobrazují nabídku sortimentu v daném prodejním místě.

Už před loňskou sezonou došlo k zavedení platby kartou u stánků nebo také vratných kelímků. Pro nový ročník přichází speciální edice kelímků s jednotlivými hráči. Fanoušci si tak během podzimu budou moci pořídit vratný kelímek s pěticí hráčů – Jérémie Blain, Aleš Jergl, Radovan Pavlík, Jordann Perret a Stanislav Škorvánek. Do oběhu bude postupně během podzimu uvolněno vždy tři tisíce kusů s daným hokejistou.

Během minulé sezony bylo možné vrácení jednotlivých vratných kelímků pouze na jednom místě, nyní tomu bude jinak. Vrácení bude nyní možné dvacet minut po utkání na šesti vybraných stáncích po ČPP Aréně, a to u sektorů E, G, K, R, S a také u sektoru na stání. Kromě toho budou moci fanoušci přispět také na nápaditá chorea a prezentace hradeckým fanouškům, připraven totiž bude speciální box, do kterého bude možné vhodit svůj kelímek a tím podpořit fanoušky Mountfieldu HK.

V nabídce bude pro fanoušky nově kupříkladu hovězí guláš, novinkou je také speciální stánek s klobásami u Jiráskových sadů, který prošel velkou proměnou – nově bude nabízet až šest druhů klobás – od kachní, přes čertovskou až po tradiční maďarskou klobásu. „Bude to takový klobásový stánek. Obecně platí, že na stadionu budou jednotlivé stánky situovány tak, aby každý z nich nabízel různý sortiment. Aby si fanoušci mohli vybrat stánek dle toho, na co budou mít chuť a nestáli zbytečně dlouhou frontu,“ uzavírá Ivan Kavan, jednatel společnosti COOL TEAM.

„Jsme spokojeni s naším cateringovým partnerem – firmou COOL TEAM a jsme rádi, že tato firma neustále kultivuje prostředí pro naše fanoušky, ať už se to týká stánků, jednotného brandingu nebo sortimentu občerstvení. Jedná se o dlouhodobou spolupráci a já pevně věřím, že společně se šéfem této firmy Ivanem Kavanem budeme v této spolupráci, která má za cíl především zlepšovat servis směrem k Vám, fanouškům hradeckého hokeje, i nadále pokračovat a stále ji rozvíjet.“ říká generální manažer Aleš Kmoníček k novým změnám v cateringu.