Aktuální zprávy z klubu
včera | Martin Štohanzl

Pozdravy ze Straubingu, den první. Jaký byl den Martina Štohanzla?

A-tým odcestoval do Straubingu, kde se bude až do soboty společně chystat na novou sezonu. Turnaj v Německu znamená dva zápasy, ale také volný den, které mužstvo stráví pospolu a trochu utmelí partu. Hráči Mountfieldu se navíc s fanoušky podělí o svoje dojmy přímo ze Straubingu na klubovém webu. Jako první dostal takový úkol Martin Štohanzl. Jaká byla cesta do Německa z jeho pohledu?

Ahoj Hradečáci, zdravím z Německa! Dostal jsem za úkol vám popsat svůj den. Jak tedy vlastně probíhal?

Protože jsme v úterý hráli zápas, tak jsme měli tentokrát sraz na zimáku o něco později. Dali jsme si krátkou posilovnu, po které v deset dopoledne následovalo 45 minut na ledě. Na zimáku jsme po tréninku zašli do restaurace na oběd, který máme formou švédských stolů. Takže si každý může dát od každého trochu – máme tam třeba lososa nebo trhané hovězí maso, k příloze jsou často těstoviny nebo rýže. Nesmí chybět ani vývar, zelenina nebo šopský salát.

Před odjezdem do Německa jsme měli zhruba hodinu pauzu, takže chvilka na odpočinek. Vyjížděli jsme před jednou odpoledne a cesta autobusem do Straubingu trvala něco přes pět a půl hodiny. Já svůj čas trávil především hraním karet s Blainerem, Mekáčem, Giem a Ryanem. Dnes se nejvíce dařilo Blainerovi. Mně dnes také přála štěstěna, sice jsem nevyhrál, ale ani jsem neskončil moc v mínusu. Na řadu přišel taky krátkej šlofík nebo poslech hudby, tady máte i můj oblíbený playlist ze Spotify.

Potom, co jsme dorazili do Straubingu jsme si vyložili věci na zimáku, následně přejeli na hotel, kde jsme se ubytovali a po chvilce vyrazili na večeři.

Jako poslední nás čekal ještě video meeting a teď koukáme na zápas Slavie v boji o Ligu mistrů. Zítra nás čeká zápas s Norimberkem, tak nám držte palce. Tak zatím!

📖 𝐏𝐨𝐳𝐝𝐫𝐚𝐯𝐲 𝐳𝐞 𝐒𝐭𝐫𝐚𝐮𝐛𝐢𝐧𝐠𝐮, 𝟏. 𝐝𝐞𝐧 A-tým už je ve Straubingu a zítra ho čeká první zápas turnaje s Norimberkem. Jaká byla...

Zveřejnil(a) Mountfield HK dne Středa 28. srpna 2024