Fanoušci
so 9.12.2023 | Klub

Předvánoční autogramiáda Lvů? Již ve čtvrtek v OC Futurum

Podobně jako v minulých letech vyrazí A-tým na předvánoční autogramiádu do OC Futurum. A to ve čtvrtek 14. prosince. Přesně deset dní před Štědrým dnem si tak fanoušci budou moci zajistit podpisy svých největších oblíbenců. Akci ale budou doprovázet i další aktivity, které klub pro fanoušky do OC Futurum chystá.

Předvánoční setkání hráčů A-týmu Mountfieldu HK s fanoušky je naplánováno na čtvrtek 14. prosince od 18:00. Hlavní částí hokejového podvečera v hradeckém obchodním centru Futurum bude autogramiáda hráčů A-týmu, scházet budou pouze hráči, kteří budou hájit reprezentační dres v rámci reprezentační přestávky. Připravena bude speciální edice podpisových kartiček, hokejisté ale budou k dispozici i na společné fotky nebo krátký pokec.

Své autogramy si následně budou moci fanoušci nechat certifikovat díky 3D ražbě, kterou v případě zájmu fanoušků zajistí GotAuthentic, který bude mít na místě připravený stánek. Na místě se rovněž budou prodávat zbrusu nové klubové kalendáře, přičemž kromě nástěnného letos nebude scházet ani ten stolní. V prodeji budou rovněž ročenka a také Lví bulletin.

Přijďte si užít hokejové odpoledne s Mountfieldem HK do obchodního centra Futurum.