Fanoušci
čt 8.9.2022 | Jan Vavřina

Ročenka Mountfieldu HK na sezonu 2022/23 je v prodeji

Také pro sezonu 2022/23 připravil Mountfield HK pro své fanoušky i sběratele klubovou ročenku. Ta je opět plná zajímavostí i praktických informací, nabízí atraktivní texty i soutěže o hodnotné ceny. Ročenka je v prodeji od domácích zápasů CHL, a to ve fanshopu za 190 Kč. A pokud jste si nestihli pořídit loňský díl, je pro vás připravena akce – loňská a letošní ročenka za zvýhodněnou cenu 290 Kč.

I letos nabízí ročenka 60 stran zajímavých textů, rozhovorů, vzpomínek na zisk Prezidentského poháru, ale také hromadu fotek z dílen hokejových fotografů i hradeckých fanoušků. Kromě toho obsahuje publikace oblíbené hráčské profily, aktuální i historické statistiky, pohled do partnerského Kolína, informace o mládeži a hlavně soutěže pro děti i dospělé. Skrze ně můžete vyhrát klubový dres, hodnotné dárkové vouchery, kšiltovku, šálu nebo třeba puk.

Ročenka, která by neměla chybět žádnému fanouškovi Mountfieldu HK, je k dostání za 190 Kč v kamenné prodejně Fanshopu, během zápasů ve stánku v hale, k dispozici bude také na e-shopu. Fanshop má otevřeno každý všední den, a to od pondělí do čtvrtka od 10:00 do 18:00 (s polední přestávkou mezi 12:00 a 12:30) a v pátek od 10:00 do 15:00. Během domácích zápasů je fanshop otevřen hodinu a půl před začátkem utkání a uzavřen 15 minut po jeho ukončení. Ve státní svátky je zavřeno (mimo domácí zápasy).