Aktuální zprávy z klubu
st 12.6.2024 | Klub

Šťastný + Šťastný! Známe složení týmů, Gladiator Race se blíží!

Už v úterý se opět uvidíme! Společně s fanoušky nás totiž čeká Gladiator Race v Gladiator Race Areně na Stříbrném rybníku. Známé je také složení všech šesti týmů. Fanoušci se na Stříbrňáku mají na co těšit, pro jedny z prvních příchozích fanoušků bude připravena speciální edice podepsaných pohlednic hráčů.

Společný teambuilding fanoušků s hráči A-týmu Mountfieldu HK v Gladiator Race Areně na Stříbrném rybníku se uskuteční již podruhé, tentokráte v úterý 18. června od 16:00, tedy opět krátce před startem letních prázdnin.

Soutěže se zúčastní šest čtyřčlenných týmů, jehož součástí budou vždy dva hráči A-týmu a následně také dva klubem vylosovaní fanoušci (kompletní složení jednotlivých týmů níže). Soutěžní čtveřice si pak následně poměří síly v síle, mrštnosti, rychlosti a týmové spolupráci. A to v režii instruktorů Gladiator Race, kteří budou na Stříbrném rybníku přítomni. Oproti prvnímu ročníku by mělo dojít ke zjednodušení jednotlivých překážek tak, aby je zvládl absolvovat téměř každý. Není se tedy čeho bát.

Jednotlivé dvojice hráčů pro Gladiator Race

  • Tým Plánis (Martin Pláněk & David Šťastný & Josef Dvořák & Adam Šťastný)
  • Tým Pourák (Jakub Pour & Martin Štohanzl & Kateřina Krákorová & Adéla Rozdolská)
  • Tým Kalič (Petr Kalina & Radovan Pavlík & Pavel Sopek & Vladěna Sopková)
  • Tým Jerglis (Aleš Jergl & Matěj Chalupa & Martin Šulc & Dominik Marek)
  • Tým Novas (Filip Novotný & Patrik Miškář & Tobias Jung & David Jirouš)
  • Tým Buke (Martin Bučko & Kryštof Lang & Milan Doskočil & Patrik Pöndl)
  • Stejně jako během úvodního ročníku bude pro všechny účastníky připraveno občerstvení, odměnou za účast bude kromě nezapomenutelného zážitku také speciální účastnická medaile nebo unikátní rozlišovací šátek, scházet nebude ani sada podpisových kartiček. Na ty nejúspěšnější pak čekají i věcné ceny.

    Kromě dvanácti přihlášených příznivců hradeckého hokeje jsou na akci samozřejmě zváni i fanoušci, kteří budou všechny účastníky z plných sil podporovat. Po skončení akce pak budou hráči fanouškům k dispozici na případné autogramy nebo společné fotografie. I proto nemůžete v úterý 18. června chybět na Stříbrňáku v Gladiator Race Areně.