Aktuální zprávy z klubu
čt 10.10.2024 | Klub

Utkání pro všechny studenty. Ve středu proti Karlovým Varům

Studentský život? To si tak uprostřed týdne vyrazíte na středeční party a ve čtvrtek ráno zase valíte do školy na přednášku. Předtím ale stihnete i hokejovou extraligu! Zápas s Karlovými Vary, který se odehraje ve středu 16. října od 18:00, bude věnován právě studentům. Ti se mohou těšit na tematické soutěže a aktivity, slevu do fanshopu a výhodné vstupné. Na zápas mohou dorazit za stovku, a to na stání i sezení!

V hradeckém kádru figuruje několik bakalářů – kupříkladu Alex Tamáši nebo Martin Štohanzl, ale také středoškoláků, kam stále ještě chodí nejmladší členové kádru Adam Novotný a Štěpán Černý. Vysokoškolským vzděláním se mohou chlubit i krajánci – Ralfs Freibergs, Graeme McCormack či Ryan Dmowski, kteří dokázali skloubit studium a sport během svého dospívání na amerických univerzitách.

Mountfield HK si uvědomuje důležitost spojení vzdělání a sportu, navíc chce extraligový hokej přiblížit i všem studentům z královéhradeckých škol – základních, středních i vysokých. I proto zavedl pro sezonu 2024/25 výhodnější studentské vstupné, ligové zápasy lze navštěvovat na stání od 100 Kč.

Na studentské utkání proti Karlovým Varům byla tato akce ještě rozšířena. Za kilo mohou jít žáci a studenti na stání i sezení, a to v modré a zelené kategorii. A je jedno, kdy si vstupenku zakoupí. Klidně až těsně před zápasem. Co k tomu je potřeba? Stačí se na pokladně ČPP Arény nebo v Infocentru Hradec Králové prokázat žákovským nebo studentským průkazem. Třeba ISIC kartou.

Ve středu 16. října od 18:00 se tedy uvidíme v ČPP Aréně v Hradci Králové! Studentům bude zápas věnován i tematicky. Připraven pro ně bude doprovodný program včetně soutěží během přestávek, kvízů nebo speciálního playlistu. Ke studentskému životu patří také hospodárnost. A proto si budou moci studenti s ISIC kartou nakoupit merch ve fanshopu se slevou 15 %!